Yoga Business Retreat Madeira was fantastisch!

Vorige week was ik met een groep yogadocenten op Madeira voor het Yoga Business Retreat. Niet alleen op het eiland maar ook op een groot schip waar we yogales gaven aan elkaar.
     
We genoten van de zee, van elkaar, excursies aan het land, er was ontspanning, er was spanning ivm orkaan Leslie. Ik gaf coaching waardoor iedereen diep ging maar hierdoor kwamen er super mooie plannen en inzichten aan het licht.

Enkele reacties zijn:

Sophia Manté-Essen “Ik keek uit naar de reis en het coaching traject en vond het ook een cadeau voor mezelf omdat ik 50 ben geworden. Het was een geweldige reis, spanning en sensatie maar ook ontspanning en rust.
Ik ben ook wel iemand van schema’s en het weten waar je aan toe bent maar gelukkig heb ik dat aan boord gelijk los moeten laten mede dankzij orkaan Leslie.
Jouw coaching gedeelte vond ik zeer leerzaam en inspirerend en door het delen met de anderen heb ik ook van hen veel geleerd. Ik ben dankbaar en blij dat ik vorig jaar de beslissing heb genomen om mij op te geven. En ik ben ook blij met jou . ik kan veel van je leren en ik vind je een leuk en mooi mens!!

De reis heeft mij heel veel inzichten gegeven. Ik heb mijn doel en missie duidelijk. Ik leef NU mijn mooiste leven!! Ik ben ook bezig om mijn planning goed op orde te krijgen en ik ga aan de slag met alle tips. Zo ben ik nog meer gemotiveerd om mijn doelen te laten slagen.

Ik kan dit traject dus aan iedereen aanbevelen, het brengt je enorm veel inzicht in jezelf en doordat je met een groep bent ontstaat er ook een dieper contact.”

Gerbera Young  www. Niyamayoga.nl – Yoga Young Forever “De reden om mee te gaan met het yoga business retreat was een cadeau, een verwennerij voor mijzelf. Het leek mij zo gaaf om mee te gaan aan boord van een schip en de combinatie van yogales geven op een mooie plek. Het was mij niet echt te doen om dieper over mijn bedrijf Niyama Yoga na te denken of hierbij bij stil te staan.
Ik hoopte op een once in a lifetime experience!
Ik had alle vertrouwen in Corine. Ik ken Corine als iemand die een event goed voorbereid en haar zaken serieus neemt.
De hele reis was in een woord fantastisch! En heeft al mijn verwachtingen overtroffen.
Zowel de ervaring van het zeilen op het schip als de coaching.
Tijdens deze reis had ik echt eens helemaal alle tijd om in alle rust stil te staan bij mijn bedrijf.
En omdat je met meerdere Yoga docenten samen bent kun je met elkaar sparren, vragen stellen en ervaringen uitwisselen.
We zijn met elkaar de diepte ingegaan zowel zakelijk gezien als op emotioneel gebied maar ook hebben we veel ervaring en kennis samen gedeeld over social media, systemen, apps, enz.
Een hele leerzame ervaring!
De coaching heeft mij heel veel gebracht, meer dan ik heb durven hopen of dromen. Met de hulp en de begeleiding van Corine ben ik vol nieuwe energie en opgeladen naar huis gegaan met gestelde doelen, heel veel nieuwe inzichten en ideeën, wensen en plannen.
Deze reis heeft mij mijn zelfvertrouwen terug gegeven en ervoor gezorgd dat ik in mijzelf mag geloven. “

Wil je ook door mij gecoacht worden?
Ik start 1 november met een intensief traject. Hierin leer ik je tot de zomer van 2019 alles om te zorgen dat je een eigen online yoga programma ontwikkeld, maakt en verkoopt. Want video’s of audio’s maken kan iedereen maar hoe zorg je dat je ook de juiste mensen aantrekt die hier interesse in hebben en er voor willen betalen?
Als je dit wil leren mail me via info@deyogabusinesscoach.nl voor een kennismakingsgesprek.

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de meerwaarde van een online yoga programma check dan het blogartikel
met als titel, “Online yoga is de toekomst”.

Namasté,

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op twitterperiscopeinstagramyoutubeLinkedIn, en Facebook.

 

Deel deze pagina, dank je wel!
  • 10
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.