Ken jij Patrick Kicken, van de radio? Ik zat laatst bij hem op zolder.

Op black Friday reed ik in mijn auto naar Vinkeveen. Ik had een afspraak met Patrick Kicken, oud radio DJ van Veronica en 3FM. Toen hij me vroeg, dacht ik eerst dat het een grap was of via een nep account maar hij was het echt. Hij heeft al jaren een podcastkanaal en iedere week duizenden luisteraars. Dit vond ik best wel een uitdaging, want wat zou hij vragen? Er werd ondertussen ook een video gemaakt en normaal gesproken heb ik in de hand wat er op beeld komt en nu niet. Dus met gezonde spanning reed ik naar Vinkeveen.


Ik had thuis zijn laatste podcast beluisterd waarin hij vertelde dat hij muizen had gehad in huis en dat deze nu gelukkig weg waren. Lichterlijk zenuwachtig kwam ik aan, hij zette thee en ineens zagen we een mega grote spin op de muur. Via een stappenplan. Stap 1 wat doen we erop, een wijnglas of plastic bakje? Het werd een plastic bakje. Stap 2 een papiertje op de muur om onder het bakje te schuiven. Dit was ook gelukt en tenslotte stap 3 de spin mocht naar buiten. We hadden onszelf bevrijd van de spin en deze was veilig buiten neergezet.
Ik moest even van de schrik bijkomen, want tja dit begon wel heel bijzonder. Muizen en spinnen. brrrr. Ik ging naar het toilet. Daar hingen allerlei tijdschriftartikelen van zijn DJ tijd van vroeger. Hij noemt het zijn ego museum.
Daarna gingen we naar boven, richting de zolder naar zijn geluidsstudio om te praten over yoga, spiritualiteit en non-dualiteit. Want hoe komt het dat, iemand die zo in de belangstelling stond tijdens zijn radio carrière en nu nog steeds de liefde voor het radio voelt, een hele andere kant is opgegaan? Je hoort het in mijn nieuwste podcast waarin hij ook podcast tips geeft. De podcast is te beluisteren op Soundcloud of Itunes . Zelfs met beeld te bekijken op YouTube. Meer over Patrick vind je op DEZE PAGINA.

Nieuwe online masterclass “Hoe bereik ik leerlingen”
Onlangs stelde ik in de GRATIS Facebookgroep waar alleen maar yogadocenten zitten een vraag mbt tot hoe ik hen nog beter kon helpen dmv een gratis webinar of podcast. Zit jij er trouwens ook al in? Nee, dan zeker aanmelden in de groep, want daar steunen we elkaar als yogadocent en kun je allerlei vragen stellen. Dit kan via deze LINK.


Dit waren enkele reactie adhv mijn oproep waar ze tegen aan lopen. De meeste stemmen waren voor “hoe bereik ik leerlingen via social media en zonder social media”. Dus as dinsdag 11 december om 10:00 organiseer ik een online masterclass ” Hoe bereik ik leerlingen”
Ben je yogadocent of studio eigenaar en vind je dit ook lastig? Meld je dan aan via deze LINK.

GRATIS video’s “plan je succesvolste jaar” 

Wil je de GRATIS “plan je succesvolste jaar” video’s aanvragen met opdrachten?
Hierdoor heb je je doelen helderer en meer focus voor 2019. Zodat je alleen JA zegt tegen zaken die bijdragen aan jouw doelen. Dit kan via DEZE LINK.

A1 jaarkalender
Er is veel vraag naar de A1 jaarkalender. In één oogopslag overzie je het hele jaar . Dit geeft zoveel rust.
Ik hoor wel eens van docenten dat hun partners vinden dat ze veel weg zijn in het weekend ivm workshops die ze geven of dat ze naar een opleiding gaan. Nu kun je laten zien dat dit best wel meevalt. 😉 De Jaarkalender hangt ook dit jaar zo ie zo weer in Nederland, Belgie en Thailand. Mocht jij deze ook willen hebben dan kun je m bestellen via DEZE LINK.

Trainingsdag “Plan je succesvolste yogajaar”
Ik kreeg ook veel vragen van docenten dat ze graag samen met mij hun plan voor 2019 willen maken.
Dit kan op zaterdag 29 december van 10:00 – 16:00 naar de trainingsdag “Plan je succesvolste yogajaar”.
Je krijgt vooraf huiswerk van mij zodat je heel gedegen aan de slag gaat op deze dag. We gaan kijken naar het afgelopen jaar en maken een planning voor het nieuwe jaar. Je hebt je doelen helder. Weet waar je aan wil werken om aan het gewenste resultaat zoals aantal leerlingen, lessen, omzet en winst te komen.
Dit voor 149 Euro. Tot en met 15 december geldt er nog een early bird prijs van 99 Euro excl btw
Je ontvangt GRATIS de A1 jaarkalender twv 10 euro en een heerlijke lunch. Je plek reserveren kan via DEZE LINK.
Enkele reacties van deze workshop van yogadocenten die al eerder hebben mee gedaan zijn:

Namasté,

 

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op twitterperiscopeinstagramyoutubeLinkedIn, en Facebook.

Deel deze pagina, dank je wel!
  • 17
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.