Een brief voor het komende jaar!

Ik wens je een super succesvol, liefdevol, gezond yogajaar!

Afgelopen dinsdag 1 januari 2019 las ik de brief die ik op 1 januari 2018 aan mijn toekomstige ik had geschreven.
Veel dingen zijn uitgekomen of mooier geworden dan ik had gedacht.

Ook schreef ik op 1 januari 2019 een brief aan de toekomstige Corine op 1 januari 2020.
Ik vind het leuk om te schrijven alsof het jaar al is geweest. Ik schrijf op waar ik trots op ben, wat voor leuke dingen we hebben gedaan met mijn gezin alsof het al is geweest. Ik kijk nu al uit naar deze mooie brief. 🙂

Twee jaar geleden las ik ook een brief geschreven aan mezelf maar dan 10 jaar later.
Deze brief heb ik geschreven in 2007 en ik schrijf dat ik mijn baan heb opgezegd en een eigen bedrijf heb.
Op dat moment was ik net begonnen met mijn baan in het onderwijs en ging ik naar yoga. Maar ik ben later begonnen met de yogaopleiding. Wat had ik überhaupt gedacht te gaan doen? Heel bizar.

Door jezelf een brief te schrijven, zie je jezelf al op de plek waar je graag wil zijn, en zet je al een intentie neer voor de toekomst.
Veel succesvolle ondernemers doen dit. Het kan ook via een moodboard of door iedere ochtend af te stemmen om de persoon die je wil zijn door al in de huid te kruipen van die persoon.
Juist als je dromen en wensen hebt probeer jezelf dan voor te stellen dat je dromen of wensen al zijn uitgekomen. Hierdoor komt er een shift in je mindset en je denken. Probeer het maar eens.

Dit is ook een mooie kaart die je kan helpen bij je uitdagingen in het jaar wat voor je ligt. Zaken waar je een oplossing voor zoekt of waar je misschien tegenaanloopt. ( Carddeck kaart is van “The Journey”)
Je ademt vertrouwen, wijsheid en helderheid in en ziet het al opgelost voor je, alsof het nooit een probleem is geweest.

 

 

 

Benjamin Zander laat leerlingen in het begin van het schooljaar een brief aan zichtzelf schrijven om te zorgen dat ze een A student worden.

Er zijn diverse manieren om je doelen en je plannen te realiseren.

1. Plan je succesvolste jaar:
Dit kan via de drie GRATIS video’s die je kunt aanvragen via DEZE LINK “Plan je succesvolste jaar”. Je ontvangt direct de eerste video met opdracht.

 

2. ONLINE workshopochtend “Plan je succesvolste jaar” –  Maandag 14 januari 8:30 – 12:00

“Een doel is een droom met een deadline.” – Napoleon Hill

Als zelfstandige ondernemer in het holistische circuit, zoals een masseur, therapeut, coach en /of yogadocent beslis je alles zelf. Dit is prettig maar het is ook fijn om te sparren met andere ondernemers over al je plannen. Hoe zorg jij ervoor dat je plannen voor het komende jaar slagen?
Wil je investeren in een verdiepingsopleiding, tijd voor jezelf, tijd om een nieuwe workshop of dienst te ontwikkelen, een boek te schrijven over jouw vakgebied? Waneer ga je dit doen? En hoe plan je dit in voor je bedrijf?
Tijdens deze online workshop  gaan we kijken naar wat je het afgelopen jaar hebt neergezet. Wat liep wel en wat werkte niet. Je gaat kijken naar je dromen en hoe je deze dromen, ook al lijken ze nog zo groot en gek, kunt ombuigen naar een doel en we koppelen er een deadline aan.
We maken een jaarplanning om te zorgen dat je door focus dit doel gaat halen aan de datum die jij hiervoor stelt. Je maakt hierdoor betere keuzes, leert beter nee zeggen als het niet bij je doel past en de kwaliteit van je plannen neemt toe.

Aan het einde van de ochtend heb je een concreet plan voor het komende jaar waar al je doelen op staan en weet je welke kleine stappen je moet zetten om dit doel te behalen door middel van planning.
Deze online workshop is vanuit huis te volgen. Je hoeft nergens heen, mocht je er niet live bij zijn dan mail ik je de opname.
Je ontvangt van te voren huiswerk en op de ochtend zelf gaan we aan de slag met een werkboek met allerlei vragen die ik je van te voren mail. Aan het einde van de ochtend heb je een plan voor 2019.
Jouw investering is 49 Euro excl BTW en na betaling mail ik je de aanmeldldink.   Aanmelden voor deze online workshop “Plan je succesvolste jaar” kan via DEZE LINK.

 

3. Receving the day.

Afgelopen jaar hebben meer dan 1000 yogadocenten meegedaan met het Receiving The Day programma. Hier leg ik je in 7 dagen via audio’s en werkboeken hoe en goed ochtendritueel kan zorgen dat je succsvol bent in wat je doet en hoe je je doelen gaat verwezelijken. Of dit nu op het gebied is van gezondheid, liefde, familie, zakelijk, geld of een anders levensgebied. Je gaat er heel bewust mee aan het werk. En wat je aandacht schenkt groeit dus als je zorgt dat je aandacht schenkt aan het gebied waar jij je focus op wil houden gaat dit gegarandeerd lukken.
Dit programma is zo mooi en geeft je zoveel inzicht in jezelf. Je ervaart, meer focus, rust, concentratie, positievere mindset en je behaalt sneller je doelen, waardoor je succesvoller wordt in alles wat je doet.
De  investering in jezelf is 55 Euro, exclusief BTW. HIER vind je meer informatie over het online programma Receiving the day.

 

4. SPECIAAL COMBI DEAL AANBOD:
Ik wil je graag helpen om een snelle en gedegen start te maken in 2019 . Wil jij dti ook? Boek dan nu deze unieke combi deal.
De online workshop “Plan je succesvolste jaar” op maandag 14 januari van 8:30 – 12:00 twv 49 Euro
Online Programma “Receiving the day” in jouw eigen tijd en tempo twv 55 Euro
De A1 jaarplanner van De Yoga Business Coach twv 10 Euro en 4,25 verzendkosten
In plaats van 118,25 Euro excl BTW betaal je nu slechts voor deze speciale combi deal 69 Euro excl BTW. Aanmelden kan via DEZE LINK.

Op een succesvol yogajaar !

 

 Namasté,

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op twitterperiscopeinstagramyoutubeLinkedIn, en Facebook.

 

Deel deze pagina, dank je wel!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.