Corine op de bank bij Patrick Kicken

In dit blogartikel deel ik de laatste update van de ontwikkelingen mbt  YBCpodcast, retreat voor yogadocenten, online training en Viptrajecten van De Yoga Business Coach.

Dinsdagochtend 5 februari 10:00 geef ik voor de laatste keer de online workshop : hoe bereik ik meer leerlingen? Ben je yogadocent of studio eigenaar en vind je dit ook lastig? Meld je dan aan via deze LINK.Meld je ook aan als je er niet live bij kunt zijn. Ik stuur je dan de opname. Maar als je live aanwezig bent dan maak je kans op een leuk programma.

YBC Podcast
Mijn nieuwste podcast is online, deze gaat over het Verbindings en Business weeekend voor Yogadocenten, 12 t/m 14 april.
– Verdiepingsyogaworkshops
– Business workshops
– Uitwisselingeslessen – Intervisie
– Ontspanning – Sauna, zwembad, wandelen, fietsen, lezen
– Netwerken en Verbinden

Te beluisteren opSoundcloudiTunes of Spotify

Meer over het retreat vind je op deze pagina, boekingen gaan via myownretreat.
De Early Bird prijzen van het retreat variëren adhv het type kamer wat je boekt. Van 255 tot en met 425 Excl BTW.
Het weekend is incl alle workshops, overnachtingen, maaltijdens etc.
LET OP BONUS:
Met de code: “verbinden” ontvang je een Mastermind middag met een kleine groep yogadocenten en Corine met lunch. Hier mag je je meest prangende vraag stellen in de groep twv 149 Euro excl BTW.

Op de bank bij oud Veronica DJ Patrick. 

Onlangs heb ik Patrick Kicken geïnterviewd op mijn podcastkanaal, deze is HIER te beluisteren.
Maar Patrick heeft mij ook geïnterviewd, zijn interview met mij is terug te bekijken op YouTube.

Van Bijbaan Naar Bedrijf
Vanaf 1 februari zal de prijs van de online traininig Van Bijbaan Naar Bedrijf verhoogd worden van 599 naar 699.
Dit is omdat ik met de tijd iedere keer zaken heb toegevoegd en het ook in ontwikkeling blijft en er voor de toekomst ook mooie veranderingen aan komen en als je het eenmaal hebt aangeschaft dan blijf je toegang houden. Iedere keer als ik me verder ontwikkel zal ik dit toevoegen en heb je er zelf ook baat bij. Ik wil niets liever dan dat je up-to-date blijft met je bedrijf en je alles helder hebt voor jezelf en je leerlingen. Want met elkaar kunnen we de wereld zoveel mooier maken als zoveel mogelijk mensen in aanraking komen met yoga. Iedere leerling vindt zijn eigen leraar en daarom is het juist zo mooi dat we allemaal uniek zijn. Meer over de online training vind je op: deyogabusinesscoach.nl

VIP traject:
Ik krijg vaak vragen of ik ook coachingsgesprekken houd. Ik wil een goed resultaat bereiken met de docenten die ik begeleid en daarom lukt dit niet in één gesprek. Vandaar dat ik altijd werk met een traject. Maar mocht je al verder zijn in je onderneming dan is een VIP dag met een reflectie gesprek misschien voldoende voor jou om flinke stappen te maken. IK heb nog één plek vrij in februari voor een VIP-dag met mij waarin we samen gaan kijken naar je yogabedrijf. Meer hierover vind je op mijn site, VIP-dag.

Graag tot het webinar van 5 februari “Hoe bereik ik leerlingen”, om 10:00. Aanmelden kan nog via DEZE LINK.

Namasté,

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op twitterperiscopeinstagramyoutubeLinkedIn, en Facebook.

 

Deel deze pagina, dank je wel!
  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.